شکم گردی

رستوران جوجه بروستد قزوین؛ لذت طعم و بوی به‌یاد ماندنی

فهرست مطالب

خیابان ولیعصر قزوین جزو خیابان‌های اصلی، شلوغ و پر رفت‌وآمد بوده که بین جوان‌تر‌ها به خیابان شکم هم معروف است. چون در این خیابان از بستنی فروشی‌های بزرگ و اصلی شهر تا آبمیوه فروشی، رستوران‌ها، ساندویچی، کافه‌ها و حتی جگرکی و کله‌پاچه فروشی، همگی دور هم جمع هستند. سراسر این خیابان، هر چند قدم یک مغازه خوشمزه فروشی قرار دارد. نکته جالب خیابان این است که هر زمانی از شبانه‌روز که به این خیابان سر بزنید، حتما خوراکی یا غذای باب میلتان را پیدا می‌کنید. چون این خیابان مسیر مسافران و در راه اتوبان قزوین-تهران است، همیشه به‌صورت 24 ساعت، بیشتر مغازه‌ها باز هستند. یکی از رستوران‌های خیابان ولیعصر قزوین رستوران جوجه بروستد است که در این مطلب از نابرو  رستوران جوجه بروستد که یکی از جاهای دیدین قزوین است را به شما معرفی کرده‌ام.

رستوران جوجه بروستد

رستوران جوجه بروستد قزوین در سال 1358 توسط خانواده ایزدخواه تاسیس شد. زمانی که رستوران رفتن مثل امروز اصلا باب نبود و هیچ فست فود و پیتزا فروشی مثل این روزها وجود نداشت. آن زمانی که در خیابان‌ها فقط چند کبابی و جگرکی بود؛ اما در قزوین یک رستوران شیک و دو طبقه تاسیس شد که در منو غذای اصلی آن فقط و فقط یک غذا دیده می‌شد. آن هم چیزی نبود به جز، جوجه بروستد.

گفتنی است این مجموعه در آستانه سالگرد 40 سالگی، هنوز توسط آقای شهرام ایزدخواه مدیریت می‌شود و همچنان موفق و رو به جلو در حال پیشرفت است. طبق گفته مدیریت، این رستوران اولین جوجه بروستد ایران نیز است.

رستوران جوجه بروستد قزوین

تفاوت جوجه بروستد با مرغ سوخاری چیست؟

شاید بپرسید اصلا جوجه بروستد چه چیزی است؟ جوجه بروستد در همان خانواده‌ مرغ سوخاری یا kfc قرار دارد؛ اما با این تفاوت که روی تکه‌های مرغ، خبری از مواد اضافی زیاد آرد سوخاری و مرنیت سنگین نیست. طبق گفته مسئول رستوران در دستور پخت این دو ابتدا ادویه‌جات مد نظر افزوده می‌شود، سپس جوجه در آرد غلت داده شده تا تماس به اندازه‌ کافی میان جوجه و آرد برقرار شود. از اینجا به بعد شیوه‌ تهیه جوجه بروستد و جوجه سوخاری از یکدیگر متفاوت‌اند.


در منو این رستوران جوجه بروستد برای پیش غذا، سالاد و سوپ جو می‌بینید. سوپ جو این رستوران کم‌تر از جوجه بروستدش معروف نیست و همیشه پر طرفدار بوده و هست.

برای تهیه جوجه بروستد، جوجه در اجاقی با فشار بالا حدود یک دقیقه سرخ شده و در ابتدای فرآیند تر می‌شود. این تر شدگی باعث می‌شود روغن کمتری به جوجه نفوذ کند. این نکته به چرب نبودن جوجه بروستد کمک می‌کند که یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های آن با جوجه سوخاری است. چرب نبودن آن در واقع یک مزیت بهداشتی به‌شمار می‌رود.

این وجه تمایز باعث می‌شود افرادی که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند، جوجه بروستد را انتخاب کنند. البته این غذا را به‌عنوان یک غذای سریع پز نمی‌توان در شمار غذا‌های سالم دسته‌بندی کرد. با این حال در صورت مصرف جوجه بروستد در مقایسه با جوجه سوخاری، فرد کالری کمتری را دریافت خواهد کرد.

برای پخت جوجه سوخاری پس از غلت دادن جوجه میان آرد، در ظرفی با عمق مناسب قرار می‌گیرد و در واقع از همین نقطه است که تفاوت‌های دو شیوه طبخ آشکار می‌شود. جوجه در این شرایط سرخ می‌شود تا از بیرون ترد شود. این روش آب‌بندی درستی ندارد، در نتیجه برخلاف جوجه بروستد، روغن قابل توجهی به آن نفوذ می‌کند. به همین دلیل است که جوجه سوخاری بسیار چرب‌تر است.

تکه‌های مرغ پخته و برشته شده در کنار سیب‌زمینی سرخ کرده و سس تند مخصوص خودش به همراه نان باگت کوچکی داخل بشقاب‌های تقریبا زرد رنگ سرو می‌شود. این ترکیب برای بیشتر ساکنین قزوین یک نوستالژی به حساب می‌آید.

منو رستوران جوجه بروستد قزوین

در این رستوران از غذاهای گوناگون با اسم‌های عجیب و غریب خبری نیست. این موضوع به خوبی خودش نشان دهنده موفقیت رستوران در چهار دهه گذشته است. هنوز بعد از گذشت این سال‌ها و تغییر نسل و سلیقه‌ها، غذای اصلی مانند سابق است و هیچ تغییری نکرده. غذا‌های رنگارنگ جدید، پیتزا‌ها، فست فود‌ها و غذا‌های دریا‌یی و مدیترانه‌ای و… از ورود به منوی این رستوران ناکام مانده‌اند.

در منو این رستوران جوجه بروستد برای پیش غذا، سالاد و سوپ جو می‌بینید. سوپ جو این رستوران کم‌تر از جوجه بروستدش معروف نیست و همیشه پر طرفدار بوده و هست. برای مخلفات همراه غذا نیز فقط زیتون پرورده موجود است و برای نوشیدنی هم بیشتر نوشیدنی‌ها سرو می‌شود. البته اگر آخر هفته‌ها دیر وقت نروید که تمام شده باشد، انواع نوشابه، دلستر، آب و دوغ موجود است.

محیط و فضای رستوران

بعد از بالا آمدن از پنج یا شش پله که در ورودی رستوران قرار دارد، وارد سالن اصلی رستوران می‌شویم. دقیقا روبه‌روی درب، حوضی متوسط با فواره‌ای که بیشتر مواقع روشن است و مشغول، خودنمایی می‌کند. کمی جلو‌تر در طبقه اول این رستوران، پیشخوان و چند یخچال رستورانی وجود دارد و مابقی فضا با میز و صندلی‌ها پر شده است.

برای رفتن به طبقه دوم، سمت راست درب ورودی اصلی راه پله‌ای با پله‌های پهن وجود دارد که دو طبقه را به هم وصل می‌کند. سالن طبقه دوم بزرگ‌تر و وسیع‌تر از پایین است و سراسر یک سمت آن پنجره‌های بزرگ و شیشه رو به خیابان دارد. این دیوار شیشه‌ای فضا را کاملا دل‌باز کرده است و سراسر سالن هم با میز و صندلی پر شده است. نکته دیگر درباره تزئین و دیزاین این رستوران است.

اگر بخواهیم درباره دکور و دیزاین این رستوران بگویم، باید گفت که ساده و البته زیبا است. چون خود ساختمان تقریبا قدیمی بوده و با گچ‌بری‌های قدیمی و کم کار هنوز زیبایی و ظرافت خاص خود را دارد. برای دیزاین آن از تابلوهای پازل بزرگ و چند هزار تکه‌ای استفاده شده. یعنی تمام دیوار‌ها با تابلو‌های پازل با منظره‌های مختلف پوشیده شده و این تابلو‌ها تنها دیزاین این رستوران است.

نحوه سفارش گرفتن رستوران

نحوه سفارش گرفتن این رستوران مثل بیشتر رستوران‌ها نیست که پشت میز بنشینید و منتظر بمانید تا گارسون منو را برایتان بیاورد و سفارش غذا را بگیرد. البته با این حجم مشتری برای این رستوران، مسلما این روش امکان‌پذیر نیست.

شما بعد از ورود به رستوران و انتخاب میز، باید شماره میز را بردارید و به سمت پیشخوان رستوران  بروید. اگر خوش شانس باشید و آخر هفته هم نباشد، با صف طولانی و بلندی مواجه نمی‌شوید و بدون معطلی می‌توانید سفارشتان را ثبت کنید.

رستوران جوجه بروستد قزوین

برخورد کارکنان با مشتریان

برخورد تمامی افراد، از صندوق‌دار و پیشخدمت‌ها گرفته تا مدیر رستوران بسیار محترمانه و حتی صمیمانه است. به ‌محض اینکه جایتان را انتخاب کنید و سفارش مد نظرتان را ثبت کنید، با توجه به اینکه سرشان شلوغ یا خلوت باشد، در اسرع وقت آماده سرو و پذیرایی از شما می­‌شوند.

ساعات کاری رستوران

این رستوران هر روز به جز ایام خاص و عاشورا و تاسوعا باز است. معمولا از ساعت شش یا هفت غروب کرکره‌های رستوران بالا می‌رود تا حدودا ساعت 12 و یک شب آماده سرویس‌دهی هستند.

آدرس رستوران

قزوین، بلوار آیت‌الله خامنه‌ای، خیابان ولیعصر، رستوران جوجه بروستد.

تلفن تماس33330030-028

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن