
سرو کباب روی میز مشتری در رستوران اجاق باشی تهران
همیشه برای رفتن به یک رستوران خوب سردرگم میشویم و در آخر هم ممکن است همان پاتوق همیشگیمان که اتفاقا معمولی است و فقط یک دورهمی برایمان دارد را انتخاب کنیم. برای پیک نیک رفتن و کباب درست کردن، خیلی از پارکها وجود دارند؛ اما مشکل سرما در فصل زمستان باعث میشود لذت یک کباب لذیذ را از دست بدهید. اینکه در یک رستوران بنشینید، خودتان کباب درست کنید و گرمای ذغال به صورتتان برخورد کند، در رستوران اجاق باشی محقق میشود. همیشه سرد شدن زودهنگام غذاها یکی از مشکلات اساسی بهشمار میرفت؛ اما حالا در هوای سرد با ذغال داغ در اجاق باشی میتوانید، نگران از دهن افتادن غذا نباشید. با من در نابرو همراه باشید تا با هم چرخی در رستوران اجاق باشی از جاهای دیدنی تهران بزنیم .
با رستوران اجاق باشی بیشتر آشنا شوید
انتظار دکوراسیون منحصربهفرد یا ظروف چینی خاص یا چیزهای دیگر که تشریفاتی هستند، نداشته باشید. این رستوران ایده خاصی دارد؛ اما مکان برخلاف خدماتی که ارائه میشود، اینطور نیست. البته میز و صندلیها که رابطه مستقیم با ایده دارند، خاص جلوه میکنند؛ اما باقی چیزها از تجملگرایی به دور است. تقریبا بر سر هر میز حدود شش نفر میتوانند بنشینند که البته ممکن است بهخاطر وجود منقل در وسط هر میز با کمبود جا مواجه شوید.
در دکور رستوران رنگ طلایی به چشم میخورد و فضای تقریبا بزرگی نیز دارد. این رستوران تنها رستوران سرو کباب روی هر میز است. بنابراین روی هر میز ذغال و هود وجود دارد تا خودتان بپزید و خودتان میل کنید. این روش طبخ غذا، برای کسانی که ناخنک زدن به غذا پای منقل را دوست دارند یا کسانی که دوست دارند کباب را داغ داغ از روی آتش بردارند و میل کنند، واقعا جذاب است.
رستوران اجاق باشی کاملا مطابق میل چنین افرادی است. این رستوران در شهرهای مختلف شعبه دارد و در تهران شعبه مرکزی آن شعبه شهرک غرب است.
سفارش غذا در رستوران اجاق باشی
بعد از نشستن و مستقر شدن، ذغالهای روشن را وسط میز که منقل است خالی میکنند و طبق سفارشی که میدهید گوشتهای خامی برایتان آورده میشود. بعد از اینکه دست بهکار شدید و کباب کردن را آغاز کردید، کمی که گوشتها پخته شدند، برنج را بعد از پرسیدن از خودتان میآورند.
این نوع طبخ باعث میشود که تا زمان حاضر شدن غذا لازم نباشد مدام دنبال راهی برای سرگرم کردن خود باشید. البته سالادبار جمع و جوری نیز در رستوران قرار دارد که میتوانید از آن استفاده کرده و تا آوردن غذا با سالاد خود را سرگرم کنید. سرد نشدن گوشتها را هم میتوان بهعنوان یک مزیت به لیست نکتههای این رستوران اضافه کرد.
منو خوشمزه رستوران
چهار نوع سرویس در منو موجود است. سرویس تک نفره معمولی (میکس جوجه، سبزیجات، برنج کته و سالادبار) 65000 تومان قیمت دارد. سرویس تک نفره ویژه (میکس گوشت و جوجه، سبزیجات، برنج کته، سالادبار) به قیمت 9000 تومان است. سرویس دو نفره معمولی (میکس جوجه، سبزیجات، برنج کته، سالادبار) به قیمت 130000 تومان ارائه میشود. سرویس دو نفره ویژه (میکس گوشت و جوجه، سبزیجات، برنج کته، سالادبار) به قیمت 180000 تومان است.
سرویس ویژه شیشلیک 120000 تومان و سرویس ویژه استیک نیز به همین قیمت است. سرویس ویژه چنجه 99000 تومان، سرویس ویژه کوبیده رولتی 69000 تومان، سرویس ویژه ماهی 79000 تومان و سرویس ویژه شنیسل مرغ 65000 تومان است.در منو کباب ژاپنی، کباب اسپانیایی، فرانسوی، مکزیکی، کباب تندوری، کباب ترش ویژه رستوران اجاق باشی، جوجه زعفرانی، جوجه آذری، جوجه کاری، جوجه عشایری، جوجه ترش ویژه اجاق باشی، جوجه تندوری، کتف و بال باربیکیو، جوجه مکزیکی، جوجه دزفولی، جوجه لاری، جوجه سیر و کره، جوجه هندی، جوجه لبنانی و مراکشی نیز قرار دارد.
سالادبار هم 10000 تومان است و امکانات کنار غذا مانند نوشیدنی مثل دلستر، نوشابه یا حتی چای و نسکافه، ماست موسیر و زیتون و… را نیز میتوانید از منو سفارش دهید.
آدرس
تهران، شهرک غرب، بلوار فرحزادی، بالاتر از پل نیایش، نبش گلستان یکم (در طبقه پایین این رستوران یک بانک (بانک آینده) قرار دارد، پس برای پیدا کردن آن سردرگم نشوید).
راه دسترسی با حمل و نقل عمومی
ایستگاه اتوبوس دریا در نزدیکی این رستوران قرار دارد که البته باید پیادهروی چند دقیقهای داشته باشید. اگر از مترو استفاده میکنید، ایستگاه میدان صنعت در خط 7 پیاده شده و با تاکسی خود را به گلستان یکم برسانید.
تلفن رستوران اجاق باشی
قبل از مراجعه بهتر است میز رزرو کنید، پس حتما تماس بگیرید.
22377310 و 22378982
ساعت سرویسدهی
از ساعت 12 تا 16 و همچنین از ساعت 19 تا 23:30