
سفره خانه مسعود جنگی زهی چابهار؛ تجربه صبحانهای لذیذ و محلی
چابهار در هر فصلی دیدنیهای خود را دارد. طی دو سال اخیر بهواسطه عکسهای تبلیغاتی در فضاهای مجازی و وصف غذاهای خوشمزهای که میشود در این شهر پیدا کرد، گردشگران زیادی به این منطقه جذب شدهاند. تا دلتان بخواهد در سطح شهر پر است از غذاخوری و فستفود و دکههایی که غذای محلی سرو میکنند، اما مثل هر جای دیگری اگر ندانید کدام غذا در کجای شهر باید خورده شود، ممکن است خاطره بدی از سفر برای شما باقی بماند. در این مقاله از نابرو قصد دارم یک سفرهخانه در قلب شهر زیبای چابهار را به شما معرفی کنم که صبحانه، ناهار و شام سرو میکند، اما بیشتر بهسبب صبحانه لذیذ و محلیاش شهرت دارد. برای آشنایی با سفره خانه مسعود جنگی زهی از جاذبه های گردشگری چابهار با من همراه باشید.
صبحانه لذیذ و محلی سفره خانه مسعود جنگی زهی
برای صبحانه شما چند انتخاب دارید: تخممرغ نیمرو، املت، کابلی و کیما و هر سه اینها با نان محلی پراتا سرو میشود که جلوی درِ سفرهخانه و در حضور مشتریها طبخ میشود.
شما میتوانید این نانهای محلی را داغ داغ با صبحانهتان میل کنید. علاوهبراینها، باید شیرچای محلی و معروف چابهار را هم در سفره خانه مسعود جنگی زهی سفارش دهید و کنار صبحانهتان نوشجان کنید تا بتوان نام یک صبحانه تمام محلی را بر آن گذاشت.
یکی از ویژگیهای بارز این سفرهخانه که باعث شده خیلی از محلیها برای صرف صبحانه به آن مراجعه کنند، این است که برخلاف اکثر مراکزی که در شهر زیبای چابهار صبحها، صبحانه محلی میدهند، تا اذان ظهر منوی صبحانه آن آماده ارائه به شهروندان و مسافران است؛ ازاینرو در برخی ساعات صبح کمی شلوغ خواهد بود، ولی نه آنقدر که شما را معطل نگه دارد.
در منوی صبحانه تکلیف تخممرغ نیمرو که 5000 تومان و املت که 8000 تومان سرو می شود، معلوم است، اما دوتای دیگر چه هستند؟
«کابلی» از نخود آبپز همراه سبزیجات و ادویههای محلی درست میشود. این غذا زیاد تند نیست و برای صبحانه غذای دلچسب و مناسبی است. قیمت یک پرس کابلی 3000 تومان است.
و اما «کیما»، که درحقیقت همان واژه قیمه در تلفظ محلی و بهمعنای قیمهقیمه یا کوچک کردن گوشت است. کیما از گوشت چرخشده، پیاز، قارچ و گوجهفرهنگی همراه سبزیجات و ادویههای محلی درست شده که نسبتبه کابلی غذای چربتر و سنگینتری است و قیمت هر پرس آن 14000 تومان است. کیما میتواند صبحانه مختصری برای دو نفر باشد.
جذابیتهای سفره خانه مسعود جنگی زهی
از جذابیتهای سفره خانه جنگی زهی، تماشای شیوه درست کردن نان روغنی پراتا است. پیشنهاد میکنم پیش از ورود به سفرهخانه یا پساز سفارش و تا آماده شدن سفارشتان مرحله به مرحله طبخ این نان خوشمزه را ببینید. در پخت نان پراتا که به آن نان روغنی هم میگویند، از خمیر نان مخصوص و تخممرغ استفاده میشود که درنهایت روی تابه با روغن جامد سرخ میشود و برحسب تمایلتان میتوانید آن را پرروغن، متوسط یا کمروغن سفارش دهید. قیمت هر نان پراتا که قطر دایره آن در حدود 20 سانتیمتر میشود، 1000 تومان است و برای هر نفر سه قرص را برای سیر شدن با غذا پیشنهاد کنم.
برای درست کردن شیرچای محلی نیز از چای کلهمورچه، شیر و شکر استفاده میشود که نحوه درست کردن آن و نیز طعم دلنشینش با چایشیر مرسوم در برخی شهرهای دیگر ایران بسیار متفاوت است و نوشیدن آن را پیشنهاد میکنم. این نوشیدنی داغ و دلچسب در فنجانهای کمرباریک شیشهای سرو میشود که قیمت هر فنجان آن 1000 تومان است.
همچنین سفره خانه مسعود جنگی زهی برای ناهار و شام نیز منوی مختصری از غذاهای محلی دارد که از این میان میتوان به بریانی مرغ، کرایی مرغ، دال عدس، دال لپه، خوراک جگر، کباب محلی ران مرغ و نیز کباب جوجه محلی که به آن بوتی کباب نیز گفته میشود، اشاره کرد.
بریانی 13000 تومان
جگر 14000 تومان
کرایی مرغ 15000 تومان
دال 8000 تومان
ساعت کاری سفره خانه سنتی جنگی زهی
ساعت کاری این مجموعه از 8 صبح تا 11 شب است.
نشانی سفره خانه سنتی جنگی زهی
سفره خانه سنتی جنگی زهی در میانه خیابان حافظ، روبهروی کوچه حافظ 20 و مسجد قرار گرفته است.
شماره تماس برای سفارش غذا و هماهنگی با سفره خانه سنتی جنگی زهی
09150360402