رستوران حیدری کرمانشاه

رستوران حیدری کرمانشاه؛ تجربه لذیذترین دنده کباب

اگر از علاقه‌مندان به شکم‌گردی در سفر هستید، استان کرمانشاه و به‌خصوص مرکز آن وجود با طاق‌بستان و رستوران حیدری گزینه‌ای مناسب برای این تجربه است. کرمانشاه ازجمله مهم‌ترین شهرهای گردشگری ایران است که در دل خود رستوران‌ها و غذاخوری‌های سنتی بی‌شماری دارد. دنده کباب کنار غذاهایی مانند خورش خلال، آش عباسعلی، آش سورانه، شلمین، جرگ و بز، کوکو پاغازه، والک پلو، ونوشک پلو، نان کلانه، کوفته شیرین و… از غذاهای سنتی و مخصوص این استان به شمار می‌رود. بااین‌حال بهترین نوع دنده کباب کرمانشاهی را می‌توان نزدیک طاق‌بستان این شهر و در رستوران حیدری میل کرد. با من در نابرو همراه باشید تا سری به این رستوران سنتی و بسیار شلوغ در کرمانشاه بزنیم.

دنده کباب حیدری برندی در سطح جهانی

رستوران حیدری به‌عنوان عرضه‌کننده برترین و خوشمزه‌ترین دنده کباب کرمانشاه، نه‌تنها در ایران بلکه میان گردشگران خارجی آوازه‌ای عجیب دارد. آقای حیدری بزرگ کار خود را با راه‌اندازی یک دکه کوچک کنار طاق‌بستان شروع کرد. امروزه باگذشت چندین سال از آن روزها و تبدیل آن دکه به رستورانی نقلی، هنوز هم کنار فرزندان و کارکنان زحمت‌کش مجموعه مشغول کباب‌زنی است.

دنده کباب کرمانشاهی برخلاف تصوری که از اسم آن برداشت می‌شود، بسیار پرگوشت است و یک پرس آن برای دو نفر با اشتهای معمولی کاملا سیرکننده به‌نظر می‌رسد. برای تهیه دنده کباب، معمولا چهار دنده گوسفند را جدا کرده و بخشی از قسمت بالای آن را برش می‌دهند. سپس قسمت برش داده را با گوشت ساطوری شده مخصوص و با چربی نسبتا بالا پر می‌کنند. هنگام کباب کردن نیز سس مخصوصی روی آن اضافه می‌شود‌. نحوه نگهداری و به سیخ کشیدن این غذا بسیار جالب است و باید حرفه‌ای باشید تا بتوانید این کار را انجام دهید.

دنده کباب حیدری طعم و مزه بسیار لذیذی دارد و به‌جرات می‌توان گفت طعمی مشابه آن را تابه‌حال تجربه نکرده‌اید. هنگام خوردن دنده کباب، مخلوطی از مزه گوشت گوسفند، پیاز، زعفران، روغن‌زیتون، رب گوجه‌فرنگی و سیر را احساس خواهید کرد. اصطلاح «مثل قند در دهان آب می‌شود» به معنای واقعی برازنده این کباب است. هنگام فعالیت رستوران، معمولا به‌سختی جایی برای نشستن پیدا می‌شود. اگر جایی پیدا کردید، باید بلافاصله بعد از صرف غذا رستوران را ترک کنید. اگر دوست‌ ندارید از لذت خوردن دنده کباب حیدری محروم شوید، بهتر است خود را قبل از شروع کار رستوران به آن‌جا برسانید.

رستوران حیدری کجاست؟

رستوران حیدری کنار مجموعه تاریخی و بی‌نظیر طاق‌بستان یعنی مرکز استان زیبای کرمانشاه قرار دارد. مجموعه طاق‌بستان به‌عنوان یکی از برترین مقاصد گردشگری غرب کشور در قسمت شمال غربی شهر زیبا و تاریخی کرمانشاه قرار دارد. نزدیک این مجموعه تاریخی بی‌نظیر، محوطه‌ای پر از رستوران‌ها و کبابی‌ها وجود دارد. رستوران سنتی حیدری گوشه‌ای از این محوطه و در خیابان مجاور طاق‌بستان است. برای رفتن به طاق‌بستان باید حدود نه کیلومتر از شهر خارج شوید. در مسیر طاق‌بستان و رستوران، مغازه‌های بستنی‌فروشی، کبابی‌ها، سفره‌خانه‌ها و چایخانه‌های زیادی وجود دارد و شما مجبور هستید خود را از میان بوی انواع گوناگون کباب‌ها و دود به این منطقه برسانید.

فضای رستوران

رستوران حیدری ظاهری سنتی و ساده دارد که از دو قسمت تشکیل شده است. قسمت درونی یا محوطه سربسته پذیرش مهمان و آماده‌سازی کباب‌ها را به عهده دارد. اگر بخواهید می‌توانید مراحل آماده‌سازی کباب‌ها را از نزدیک مشاهده کنید. در این قسمت میز و صندلی‌هایی نیز برای پذیرایی از میهمانان قرار داده شده است. چینش صندلی‌ها معمولا به‌صورت چهارنفره و شش‌نفره است. اگر نیاز به سرویس بهداشتی داشتید، علامت روی دیوار محل آن را به شما نشان می‌دهد.

فضایی که بر آن کار کباب کردن انجام می‌شود، قسمت پشتی و زیر یک هود غول‌پیکر قرار دارد. گردانندگان رستوران برای اینکه بتوانند تعداد زیادی کباب را باهم آماده کنند، این قسمت را عریض ساخته‌اند. در فضای باز تخت‌ها و آلاچیق‌هایی دنج برای نشستن مهمانان قرار داده شده است. کباب خوری شبانه در فضای بیرونی رستوران حال و هوای خاصی دارد و تا مدت‌ها در خاطر انسان می‌ماند.

منوی غذا

در رستوران حیدری معمولا غذاها به‌صورت خوراک سرو می‌شود و خبری از پلو نیست. به‌جز دنده کباب دو نوع کباب دیگر یعنی جوجه‌کباب و کباب‌کوبیده به مشتریان عرضه می‌شود‌. کنار انواع کباب‌ها، گوجه و فلفل تند نیز برای مشتریان سرو می‌شود. نان گرم، پیاز و سبزیجات تازه همراه سفارش برای شما آماده می‌شود. علاوه‌بر آن می‌توانید ماست، نوشیدنی و ماست موسیر را برای تکمیل یک دست غذا در رستوران حیدری سفارش دهید. اگر علاقه‌مند به دانستن قیمت‌های این رستوران هستید، بهتر است بدانید که در تابستان سال ۹۸ قیمت هر پرس دنده کباب ۹۰ هزار تومان و هر دست جوجه‌کباب و کباب‌کوبیده به ترتیب ۲۵ و ۳۰ هزار تومان قیمت‌گذاری شده بود.

دنده کباب حیدری کرمانشاه

ساعات کاری

شما برای میل وعده‌های نهار و شام می‌توانید به رستوران حیدری بروید. رستوران برای وعده ناهار معمولا از ساعت ۱۲ شروع به کار کرده و تا ساعت ۱۴ ادامه می‌دهد. بعضی از روزها سرویس‌دهی وعده ناهار زودتر از ساعت ۱۲ هم آغاز می‌شود. برای وعده شام وابسته به اینکه در شش‌ماهه نخست سال هستید یا شش‌ماهه دوم، ساعت سرویس‌دهی رستوران متغیر است. در شش‌ماهه اول از ساعت ۲۰ الی ۲۲ و در شش‌ماهه دوم از ۱۸ تا ۲۱:۳۰ وعده شام برقرار است.

این ساعات هم مانند برنامه سرو ناهار کم‌وزیاد می‌شود. اگر در ایام شلوغ کرمانشاه به این شهر سفرکرده‌اید، اندکی زودتر از این ساعت‌ها خود را به رستوران برسانید. تمام شدن کباب در ساعات اولیه سفارش‌گیری اتفاقی عادی در رستوران حیدری است.

اطلاعات تماس

برای تماس با رستوران حیدری می‌توانید از شماره تماس ۳۴۲۷۷۲۷۷ با پیش‌شماره ۰۸۳ استفاده کنید. البته انتظار نداشته باشید که در ساعات سرویس‌دهی کسی پاسخگوی شما باشد. برای رفتن به کبابی حیدری مسیری که از بلوار دانشگاه می‌گذرد سرراست‌تر از سایر مسیرها است.

مزایا و معایب

علاوه‌بر تمیزی رستوران حیدری، طعم عالی غذا و برخورد بسیار خوب با مشتریان از مزیت‌های این مکان است. به‌دلیل مصرف بسیار زیاد گوشت در این رستوران، همیشه دنده و گوشت تازه گوسفند برای طبخ کباب‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرد. فضای دنج  و قرارگیری آن در منطقه‌ای با آب‌وهوای عالی باعث شده این مکان مناسب دورهمی‌­های دوستانه و خانوادگی باشد. به‌کارگیری کارکنان حرفه‌ای و پاسخگو از دیگر مزایای این رستوران است.

بااین‌حال دیر آماده شدن غذا به‌دلیل شلوغی زیاد و کمبود جا برای نشستن از معایب این رستوران است. اگر به فکر صرف دنده کباب برای دعوت از دوستان خود هستید، بهتر است برای آخر هفته‌ها و ایام تعطیل قید مهمانی دادن در رستوران حیدری را بزنید. گردانندگان این رستوران آن‌قدر سرشان شلوغ است که دیگر وقتی برای اجرای برنامه‌های جانبی رستوران مانند برگزاری موسیقی زنده و… ندارند. بنابراین این‌جا به‌جز ثبت سفارش و نوش جان کردن غذا خبر دیگری نیست.

رستوران حیدری کرمانشاه

یک نکته برای شکم گردها

اطراف این رستوران کبابی‌های بسیاری وجود دارد که در همه آن‌ها دنده کباب پیدا می‌شود. اگر دنبال رستورانی شیک با غذای خوب در منطقه طاق‌بستان هستید، می‌توانید به رستوران جمشید سر بزنید. هرچند کیفیت دنده کباب رستوران جمشید به اعلایی دنده کباب حیدری نیست؛ اما جای نوساز و تمیزتری برای کباب خوری است و نزدیک‌ترین مزه به کباب حیدری را دارد.

تعدادی بستنی‌فروش هم با چرخ‌های خود در این اطراف پرسه می‌زنند که باید بستنی‌های سنتی آن‌ها را امتحان کنید. البته بستنی‌فروشی عسلی فانفار طاق‌بستان، مشهورترین بستنی‌فروش این منطقه است.

مکان‌های گردشگری نزدیک به رستوران

پیش از ورود و ثبت سفارش دنده کباب می‌توانید از محوطه طاق‌ بستان دیدن کنید. شاید برایتان جالب باشد که طاق‌بستان برای کرمانشاهی‌ها نامی بی‌معنی است و اینجا را بانام طاق وه سان یعنی طاقی که با سنگ ساخته‌شده می‌شناسند. هوا در این منطقه خنک‌تر از دیگر بخش‌های شهر است و دریاچه‌ای زیبا روبروی طاق‌ها قرار دارد. برای بازدید از این مکان تاریخی، هزینه اندکی پرداخت کرده و بلیت تهیه کنید. اگر به عکاسی علاقه دارید، در طاق­بستان و به‌ویژه اطراف دریاچه پس‌زمینه‌های نابی را پیدا می‌کنید. در این محوطه سنگ‌نگاره‌هایی از ایران کهن در دل کوه و دو طاق بزرگ و کوچک وجود دارد.

چنار کهن‌سال طاق‌بستان که برای آن عمری ۶۰۰ ساله ثبت کرده‌اند، از دیگر جاذبه‌های این محوطه است. پارک جنگلی طاق‌بستان و وجود کوه و چشمه در این منطقه، تفرجگاهی زیبا و منحصربه­‌فرد ساخته است. شکارگاه خسروپرویز و شهر تاریخی کامبادنه نیز نزدیک طاق‌بستان قرار دارند.

اطلاعات سفر به کرمانشاه و اقامت

برای سفر به کرمانشاه می‌توانید از هواپیما و اتوبوس استفاده کنید. بااین‌حال به سبب زیبایی و جاذبه‌های فروان منطقه غرب کشور و به‌ویژه زیبایی‌هایی که در مسیرهای جاده‌ای منتهی به کرمانشاه وجود دارد، ما به شما سفر با خودروی شخصی به کرمانشاه زیبا را پیشنهاد می‌کنیم.

چندین هتل مجهز، خانه‌های سنتی و اقامتگاه بوم‌گردی در کرمانشاه وجود دارد که می‌توانید هریک از آن‌ها را به سلیقه خود برای اقامت انتخاب کنید. اقامت گاه بوم‌گردی کیکم یکی از این اقامتگاه‌های باصفاست که در حاشیه شهر قرار دارد. اگر شما هم به کرمانشاه سفر کردید و از دنده کباب حیدری میل کردید، تجربیات خود را با نابرویی­‌ها به اشتراک بگذارید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *