
دان تاون برگر تهران؛ فستفود تخصصی برگرهای خوشطعم
هرچند میان انواع رستورانهایی که وجود دارند، آنهایی که فقط روی سرو یک نوع غذای خاص تمرکز میکنند، انتخاب شما را محدود خواهند کرد؛ اما به نظر من غذای باکیفیتتر و لذیذتری را ارائه میدهند. سخت است که رستورانی بتواند با منوی محدود،مشتریان زیادی جذب کند. این مدل رستوران باید آیتمهای متعددی را رعایت کند تا بتواند در گردونه رقابت با سایرین موفق باشد. من در این مطلب از نابرو رستورانی را به شما معرفی میکنم که فقط روی سرو برگر متمرکز است .مطمئن هستم برگربازها از حضور در آن بسیار لذت خواهند برد و طعم برگرهای آن را از یاد نخواهند برد. با من در نابرو همراه شوید تا سری به یکی از جاهای دیدنی تهران یعتی دان تاون برگر بزنیم.
آشنایی با دان تاون برگر
احتمالا بارها برایتان پیش آمده که وقتی در حال تردد در بلوار نسلون ماندلا (جردن) باشید رستوران بزرگی با شیشههای رفلکس سرتاسری را نبش یک کوچه دیده باشید. اگر کنجکاو شدهاید که داخل آن چه خبر است توصیه میکنم برای امتحان کردنش درنگ نکنید. دان تان برگر یا همان دان تان پلنت رستورانی است که به صورت تخصصی روی طبخ و سرو برگر فعالیت میکند.
اگرچه دان تاون برگر هم منوی صبحانه و هم منوی کافه دارد؛ اما برگرهای اینجا با وجود تنوع کم آن چیز دیگری است. دان تاون علاوهبر توجه به کیفیت غذا توانسته محیط جالب و لذتبخشی هم برای حضور مشتریان فراهم کند و در مجموع جزو رستورانهای خوب و پرطرفدار این منطقه باشد.
فضای دان تاون
فضای رستوران دان تاون برگر بزرگ، دلباز، متنوع و جذاب است. سبک طراحی داخلی دان تاون سبک اکسپوز یا همان سبک صنعتی است. استفاده از فنسهای فلزی، لامپهای سولهای، کانالکشیهای روکار و کف اپوکسی شده از ویژگیهای این نوع از طراحی داخلی است که تماما در دان تاون برگر دیده میشود.
فضای اینجا بزرگ بوده و با چیدمان متفاوت میز و صندلیها انگار به چندین بخش تقسیم شده است. میز و صندلیهای اینجا ترکیب متریال چوب و فلز هستند که کنار هم ترکیب چشمنواز و مناسبی را فراهم کرده است،
همینطور بخشی از رستوران دارای میز و صندلیهای نیمکتی است که فضای خصوصیتر و راحتتری را برای نشستن فراهم میکند. میز و صندلیهای اینجا هم برای گپوگفتهای دوستانه یا خانوادگی چندین نفره مناسب است، هم برای گپهای دونفره و هم برای افرادی که تنها برای انجام کارهای شخصی دنبال یک کافه و رستوران دنج هستند.
پنجرههای سرتاسری دور رستوران، علاوهبر آنکه به خوبی به روشنایی فضا کمک کرده و محیط رستوران را دلبازتر کرده است، باعث میشود هنگام حضور در اینجا از تماشای خیابان مخصوصا در روزهای بارانی و برفی لذت ببرید.
در دان تاون برگر استفاده از دیوارهای آجری با رنگ گرم و نقاشیهای روی آن و صندلیهایی با رنگهای خوشرنگ باعث شده فضا در عین صنعتی و جالب بودن بسیار گرم و صمیمی باشد.
گلوگیاه هم در دان تاون نقش مهمی دارد و در جایجای فضا دیده میشود و به نوعی در به وجود آمدن حالوهوای خوب رستوران کمک شایانی کرده است، البته که در بوجود آمدن این اتمسفر دلنشین در دان تاون نقش نورپردازی را هم نباید نادیده گرفت.
در ضمن پرسنل رستوران همگی خوش برخورد و بسیار مودب هستند و سرویسدهی در اینجا به خوبی صورت میگیرد.
منوی دان تاون
دان تاون انتخاب مناسبی هم برای صرف صبحانه، نهار، شام و عصرانه است، بنابراین منوی جالبی را در دان تاون شاهد هستیم. آیتمهای موجود در منو بسیار متفاوت از سایر رستورانها و کافههاست و در واقع شما با حضور در دان تاون علاوهبر آنکه از حضور در فضای خاصی لذت میبرید، میتوانید تجربه امتحان طعم کلی خوراکی هیجانانگیز و خاص را هم داشته باشید.
صبحانه از ساعت 8 تا 11:30 و آخر هفتهها از 8 تا 12 در آخرهفته سرو میشود که شامل صبحانه انگلیسی، اگز بندیکت، املت فکتوری، پنکیک شاتوت، پنکیک نوتلا و بیسکوییت با مرباست. کنار همه آیتمها میتوانید سبد نان را که شامل انواع نانهاست، جداگانه سفارش دهید.
منو کافه شامل شیرینیها (سینابون، کوکی تکههای شکلات، کوکی جو کرنبری، چیز کیک نیویورک و…) نوشیدنیهای گرم (اسپرسو، اسپرسو ماکیاتو، آمریکانو، فیلتر کافی، لاته و…) و آبمیوههای طبیعی (موهیتو، لیموناد، لمون بری) است. بنابراین بد نیست اگر بعد از ظهری در محدوده جردن بودید برای صرف یک نوشیدنی همراه با شیرینی عصرانه خودتان را به دان تاون برسانید و از طعم بینظیر شیرینیهایش لذت ببرید. همینطور از اینجا قهوه بیرونبر هم میتوانید تهیه کنید.
منو غذایی اینجا همانطور که گفتم بیشتر روی سرو انواع برگر متمرکز است و فقط یک نوع پیتزا و یک نوع سوخاری (فیله استریپس به همراه سالاد کلم و سیب زمینی) سرو می کند، پیشغذا و سالادها هم مختصر هستند و سعی شده تمرکز زیادی روی کیفیت آنها داشته باشند تا تنوع آنها. پیش غذاها شامل زینگر (پیازحلقهای)، فرایز (سیب زمینی کریسپی)، بوفالو وینگز (بال و کتف تاباسکو با ماست یونانی) و سالادها شامل سالاد کیل سزار، سالاد یونانی و سالاد باربیکیو چیکن است.
و اما آیتم اصلی منو که برگرهاست شامل دان تاون برگر، میدتاون برگر، آپ تاون برگر و چیکن برگر است. همانطور که گفتم اینجا تنوع غذاها کم، اما کیفیت بالاست. تمامی برگرها به دو صورت سرو میشود، همراه با سیب زمینی و سالاد کلم و بدون آن.
نکته مهم آنکه همه شیرینیها، کیکها، نانهای برگر و نان پیتزا تماما همینجا و به طور تازه پخته میشود. ظروفی هم که غذاها در آن سرو میشود در نوع خود جالب و کاملا هماهنگ با فضاست. استفاده از ظروف فلزی و لیوانهای استیل دقیقا همان چیزی است که میتوانست تکمیلکننده یک تجربه متفاوت در یک رستوران خاص باشد.
در واقع اینجا به همه چیز فکر شده و سعی شده در راستای یکدیگر و تداعی کننده اتمسفر موردنظر باشد، علاوهبر تمامی آیتمهایی که توضیح داده شد ،حتی منو اینجا هم با فونت و شکل خاص خود طراحی و در اختیار مشتریان قرار داده میشود.
آدرس: بلوار نلسون ماندلا (جردن)، بعد از چهارراه اسفندیار، نبش کوچهی ایرج، پلاک 117
شماره تلفن: 22012949