
رستوران سلول ۱۱ تهران؛ شکمگردی در زندان
امروزه رستورانها علاوهبر کیفیت غذا به جذابیت رستوران نیز توجهی ویژه دارند. دیگر فقط کیفیت غذا، رستورانها را مشهور نمیکند و ایدهای خاص نیز در این مساله سهیم است. شکمگردان هم نهتنها به خوببودن غذا فکر میکنند، بلکه دنبال رستورانی هستند که جدید و سرگرمکننده باشد. رستوران سلول ۱۱ یکی از همین رستورانهاست که ایدهای خاص دارد و بهخاطر همین ایده آدمهای زیادی بهسمت این رستوران کشیده میشوند. با نابرو همراه باشید تا شکمگردی نابی را در یکی از مکان های دیدنی تهران تجربه کنید.
داستان رستوران سلول ۱۱
حوالی سال ۹۲، بنیامین و آرمان بهخاطر ناتوانی در پرداخت مهریه و بدهی مالی در اندرزگاه چهارم زندان اوین (مخصوص زندانیان مهریه و چک) رفاقتشان را شروع کردند. پس از حدود سه ماه خیری بینام و نشان با پرداخت بدهی این دو نفر موجب آزادی آنها شد.
پس از گذشت پنج سال و اوایل سال ۱۳۹۸ آنها تصمیم به راهاندازی یک کسبوکار میکنند و ایده تاسیس رستورانی بهشکل زندان به ذهنشان میرسد.
اوایل یک رستوران فستفود خیلی کوچک راه میاندازند که با استقبال عموم همراه میشود و سکوی پرتابی برایشان شکل میگیرد.
یک روز آقایی وارد رستوران میشود و میگوید جریان این رستوران را از خانمش شنیده و جذب این ایده جذاب شده است. مرد به آنها پیشنهاد گسترش کارشان را میدهد و میگوید که با این روند کسبوکارشان عمر درازی نخواهد داشت.
این شخص آرین اکبری بود، جوانی موفق، تحصیلکرده در مقطع دکتری ژنتیک و برنامهریز کسبوکار که دو سال قبل با نجاتدادن خودش از ورشکستگی موفق شده بود یکی از برندهای بزرگ در زمینه دکوراسیون داخلی را در کشور با ۲۰ شعبه تاسیس کند.
بنیامین و آرمان هردو درباره این شخص تحقیق کردند و بعد از تحقیق علاقهمند به کار با او شدند و پیشنهاد شراکت را به او دادند. بعد از ورود آرین به مجموعه، مجید باقری که فردی موفق در زمینه مدیریت رستوران و تشریفات بود هم به این سیستم معرفی شد.
این گروه بلافاصله شعبه اصلی رستوران را در سعادتآباد راهاندازی کردند. سلول سروصدای زیادی به پا کرد و افراد مشهور زیادی برای دیدن سلول رفتند. حالا شعبه مرکزی سلول ۱۱ شروع به توسعه و اعطای نمایندگی کرده است.
محیط رستوران سلول ۱۱
در سعادت آباد تهران رستورانی بهنام سلول ۱۱ با ایدهای جالب و هیجانانگیز جا خوش کرده است. محیط این رستوران دقیقا مثل زندان ساخته شده است. البته اگر تمایلی به غذاخوردن در یکی از سلولها ندارید، میتوانید در محیط بیرون سلول غذای خود را میل کنید.
هر سلول بهنام یکی از کشورهاست، مثل مکزیک، هند، آفریقا و چین. داخل هر سلول هم لباسهای زندان همان کشور وجود دارد که میتوانید آنها را بپوشید و عکس بگیرید. تمام محیط این رستوران با فکر طراحی شده است و با نگاهی اجمالی به آن تمام مشخصههای زندان را میبینید؛ از پوشش کارکنان گرفته تا حتی در سرویسبهداشتی رستوران.
ظرفیت هر سلول تقریبا شش نفر است و داخل هر سلول یک یخچال نیز هست. قسمت جالب ماجرا، آوردن غذاست که در سلول را باز میکنند و کارکنان با لباس مخصوص و باتوم غذا را برایتان میآورند.
منوی رستوران سلول ۱۱
منوی این رستوران با پیتزا شروع میشود. پیتزای مخصوص سلول ۱۱، ۶۲ هزار تومان قیمت دارد و قیمتها تا پیتزای مارگاریتا که ۳۴ هزار تومان است پایین میآید. پاستای آلفردو با قیمت ۳۹ هزار تومان و پاستای فتوچینی با قیمت ۴۴ هزار تومان نیز در این منو قرار دارند.
برگر کلاسیک ۳۹ هزار تومان، برگر سلول ۴۹ هزار تومان و دوبلبرگر ۵۶ هزار تومان است. دو نوع غذای پرسی در منو وجود دارد، بیف استراگانف با قیمت ۴۵ هزار تومان و مخصوص سلول ۵۰ هزار تومان.
انواع پنینی هم در منوی این رستوران به چشم میخورد، پنینی مرغ ۳۸ هزار تومان، چوریتسو ۴۲ هزار تومان، آمریکن سلول ۵۰ هزار تومان، استیک ۴۵هزار تومان.
ذاهای فرنگی هم در منو پیدا میشوند. قیمت این قسمت از منو از کته زعفرانی ۱۲ هزارتومانی شروع میشود و تا شف راتاتویلی ۹۰ هزارتومانی ادامه دارد.
چیکن پارمژان ۴۰ هزار تومان، فیله استریپس ۳۸ هزار تومان، بشقاب سوخاری ۴۰ هزار تومان، اسپونتینی مرغ ۲۹هزار تومان، اسپونتینی گوشت ۳۶هزار تومان، اسپونتینی ژامبون گوشت ۳۴هزار تومان (پیتزا مینی) نیز در آخرین قسمت منو قرار دارند.
اهداف رستوران سلول ۱۱
- اختصاص مستقیم یک درصد از درآمد ماهیانه برای آزادسازی زندانیان غیرعمد؛
- تخفیف مادامالعمر برای خانوادههایی که مهریه کمتر از ۱۴ سکه دارند با هدف ترویج فرهنگ مهریه کم؛
- تخفیف ویژه مادامالعمر برای خانوادههایی که با رضایتدادن، از اعدام یک انسان جلوگیری کردهاند؛
- استخدام زندانیان غیرعمد در شعب مختلف رستوران؛
- کارآفرینی برای زندانیان در دیگر حوزههای کسبوکار با استفاده از درآمد رستوران و جمعآوری کمکهای مردمی؛
- امیددادن به زندانیان برای ادامه زندگی از بعد از زندان؛
- تغییردادن نگرش جامعه به جامعه زندانیان؛
- تاسیس حداقل ۳۰ شعبه ثابت و صدها شعبه سیار در تمام شهرهای کشور و ایجاد شغل برای زندانیان.
در آخر باید گفت که «سلول» رستوران نیست، بلکه نوعی فرهنگ و نگرش است.
آدرس
شعبه تهرانپارس از سمت غرب: اتوبان همت شرق، اتوبان زینالدین شرق، اتوبان باقری (جنوب به شمال)، ورودی فلکه سوم تهرانپارس، ۱۹۶ شرقی، پلاک ۱۹۰
شعبه تهرانپارس از سمت شرق: فلکه سوم تهرانپارس، خیابان ۱۹۶، نرسیده به اتوبان باقری، پلاک ۱۰۹
شعبه سعادت آباد: بلوار فرحزادی جنوب به شمال، بعد از نیایش، نبش نخلستان
توجه داشته باشید که شعبه تهرانپارس بهعلت آتشسوزی تا اطلاع ثانوی تعطیل است؛ برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید یا به اینستاگرام مجموعه رجوع کنید.
دسترسی به رستوران سلول ۱۱
شعبه تهرانپارس از طریق مترو: ایستگاه باقری پیاده شوید، از پل هوایی استفاده کنید و بهسمت دیگر بروید، کنار اتوبان سوار تاکسیهایی شوید که بهسمت بالا میروند و تقاطع خیابان ۱۹۶ پیاده شوید.
از طریق اتوبوسهای تندرو: انتهای خط (سهراه تهرانپارس) پیاده شوید و تاکسیهای فلکه سوم را سوار شوید. وقتی به فلکه سوم رسیدید، ابتدای خیابان ۱۹۶ بهسمت غرب سوار تاکسی شوید و نرسیده به اتوبان باقری پیاده شوید.
شعبهی سعادت آباد از طریق مترو: در ایستگاه میدان صنعت پیاده شوید و بهسمت گلستان یکم تاکسی سوار شوید.
تلفن
شعبه شرق ۷۷۸۸۳۰۰۱
شعبه غرب ۲۶۷۶۷۵۴۰
آدرس اینستاگرام
CELL_FOOD
امروز نهار را توی سلول ۱۱ بودیم…از تمیزی محیط تا غذا و ظرفها جز بهترین جاهایی بود که تا حالا رفتم ولی از همه ی اینها مهمتر که باعث جذب من و علاقه به رفتن مجدد پیدا کردم،رفتار فوق العاده خوب پرسنل بود… سپاس از بودنتون…و از ایده تون…
خیلی عالیه یعنی یه چیزی از عالی فراتر من تا به حال به این رستوران نرفتم و شاید موقعیتش برام پیش نیاد که برم چون فکر نمیکنم توی استان ما شعبه داشته باشه کاش توی بقیه شهر ها هم طرحشون اجرا کنن
خیلی کار زیبایی انجام دادند امیدوارم همه بتونیم یه روزی مثل اونها انسان های شرافتمندی بشیم
خیلی جالب بود. این رستوران را گذری دیده بودم اما نمیدونستم چنین اهدافی پشت تاسیسش بوده.
به نظر من هم همینه
خیلی عالی بود
انقدر رستوان باحال بود من عاشقش شدم
بسیار جالب بود
من خیلی دوست دارم که یکباره دیگه برم اونجا
این رستوران از 1 تا 20 نمره اش 10000000000000 هست
حرف ندارههههههههههههههههههههههههههههههههههههه