برگربار

برگر بار متل قو؛ فست فودی با مدیریت عقاب آسیا، احمد عابدزاده

در شمال کشور به‌ویژه سلمانشهر (متل قو) و کلارآباد رقابت شدیدی بین رستوران‌داران و فست فودی‌ها برقرار است. یکی از این رستوران‌های معروف «برگر بار» است که مالکیت و مدیریت آن را دروازه بان سابق تیم ملی آقای احمد عابدزاده به عهده دارد. ایشان ثابت کردند که علاوه‌بر موفقیت‌های ورزشی دستی توانا در اداره‌ رستوران هم دارند. با من در نابرو همراه باشید تا بیشتر با رستوران و فضای آن آشنا شوید.

منو برگر بار

اینجا همان‌طورکه از اسمش پیداست، در گروه رستوران‌های فست‌فودی قرار دارد که نقطه قدرت آن تنوع چشم‌گیر ساندویچ‌های همبرگر آن است. همچنین منوی جامع و دقیق برگر بار از دیگر نقاط قوت آن است. شاید شما هم تجربه رفتن به کافه رستوران‌های امروزی که فقط به نوشتن نام غذا بسنده می‌کنند، را داشته‌اید. رستوران‌هایی که گاهی اسامی غذاهایشان آنقدر تازگی دارند، مشتری به‌درستی نمی‎داند هریک از غذاها با چه مواد غذایی پخته می‌شوند. برخلاف این نوع رستوران‌ها در منوی «برگر بار» پایین هر غذا مواد تشکیل‌دهنده‌ آن نام برده شده است. به‌این‌ترتیب مشتری با آگاهی کامل غذای خود را انتخاب می‌کند. البته منوی این فست‌فود فقط به ساندویچ خلاصه نشده و پیتزاهای متنوع و انواع سالاد را هم در خود جای داده است.

برگر بار

نحوه‌ سفارش و پرداخت در برگر بار

بعد از اینکه پیشخدمت منو را برایتان آورد، دیگر منتظر برگشت دوباره‎ او برای گرفتن سفارش نباشید! چراکه اینجا همه سفارشات با دستگاه الکترونیکی ثبت سفارش که ابتدای ورودی سالن است، انجام می‌گیرد. کار با این دستگاه ایستاده اصلا سخت نیست. کافی است طبق دستورالعمل‎های آن پیش بروید. ابتدا زبان دستگاه (فارسی یا انگلیسی) را انتخاب کنید و بعد از آن همه مراحل به‌سادگی پیش می‌رود. نکته جالب آنکه همراه با نام غذا عکس آن هم نمایش داده می‌شود و شما طبق علاقه‌ خود و تعداد موردنیازتان آن را انتخاب می‌کنید. در آخر هم مبلغ موردنیاز را در کارتخوانی که به دستگاه ثبت سفارش وصل است، پرداخت خواهید کرد. به یاد داشته باشید برای تحویل غذا، ارائه فیش الزامی است؛ چراکه پرسنل برگر بار طبق شماره‌ درج شده روی فیش، سفارشات را آماده می‌کنند. بنابراین بدون داشتن فیش امکان جابه‌جایی یا اشتباه در تحویل غذا وجود دارد.

برگر بار

دکوراسیون و طراحی داخلی برگر بار

برگر بار یک سالن مستطیل شکل است. این سالن یک طرف و در طول سالن آشپزخانه قرار دارد. در برگر بار غذاها کاملا جلوی چشم مشتری آماده می‌شود و اگر به آگاهی از پروسه آماده شدن سفارشات خود علاقه‌مند هستید؛ می‎توانید آنجا بایستید و یا خیال راحت کیفیت و بهداشت را در عملکرد کارکنان مشاهده کنید.

برگر بار

سمت دیگر این سالن مستطیلی شکل نیمکت‌های چوبی چسبیده به دیوار وجود دارد. مقابل آنها میزهای چوبی چهار الی هشت نفره قرار گرفته که برای سمت مقابل این میز و نیمکت‌ها، صندلی‌های چوبی قرار داده‌اند. وسط سالن هم میزهای گرد همراه با صندلی‌های مشابه قرار دارد. یکی از جذابیت‌های این سالن و دکور آن وجود تابلوهایی با لوازم شخصی آقای احمد عابدزاده است. وسایلی مانند لباس‎های ورزشی، دستکش دروازه‎بانی، کتانی‌های استوکی که در جام‌جهانی فرانسه سال ۱۹۹۸ به پا داشتند یا مدال‌هایی که طی سال‌های فعالیت خود کسب کرده‌اند. همه‌ی این‌ها جوری چیدمان شده‌اند که هرجا بنشینید حداقل یکی از این آثار را به‌راحتی خواهید دید.

با اینکه مدیریت و مالکیت این فست فود با آقای احمد عابدزاده است؛ اما ایشان درصورتی‌که حضور داشته باشند، کنار مشتریان و پشت یکی از همین میز و نیمکت‌های سالن می‌نشینند. آقای احمد عابدزاده با روی باز و حوصله هرچه تمام‌تر پذیرای افراد مشتاقی هستند که می‌خواهند با این اسطوره فوتبال‌ عکس یادگاری بگیرند. حتی گاهی که رستوران شلوغ و پرتردد است، خودشان به کمک نیروی خدماتی می‌روند و در آماده کردن ساندویچ‌ها و سرویس‌دهی کمک می‌کنند. گویی که همگی همکار هستند و نه رئیس و مرئوس! این صمیمیت یا به اصطلاح امروزی «خاکی» بودن اسطوره سابق تیم ملی فوتبال کشورمان باعث به وجود آمدن فضایی صمیمی شده که در آن احساس آرامش خواهید داشت.

برگر بار

کیفیت غذا

به‌عنوان فردی که ساندویچ‌های همبرگر فست فود برگر بار را امتحان کرده، می‌توانم بگویم برگرهای این رستوران کیفیت خوب و قابل‌قبولی دارند. گوشت همبرگر آن کاملا خالص و باکیفیت است و تازگی نان ساندویچ هم به طعم خوب آن اضافه می‌کند. شاید بتوان گفت میزان پنیر چیزبرگر اینجا به نسبت گوشت آن کمتر است؛ اما تازگی و سلامت چیزی است که با همان لقمه‌ اول برای توصیف ساندویچ به ذهنتان می‌رسد.

برگر بار

آدرس

مازندران، کلارآباد، سیاه کلارود، برگر بار عابد زاده

تلفن تماس: ۰۱۱۵۴۶۳۲۲۵۵

ساعت کاری: از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۱ شب

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *