شکم گردی

رستوران عالی‌ قاپو تهران؛ فضای سنتی و غذاهای هوس‌انگیز

فهرست مطالب

وقتی تصمیم می‌گیریم که با عزیزانمان، شبی را بیرون از منزل بگذارنیم، یکی از بزرگترین چالش‌هایی که پیش رو داریم، این است که به کدام رستوران برویم. در این مواقع، هر کس سعی می‌کند با رجوع به خاطره‌هایش، رستورانی را که حس بهتری از فضا و غذایش به او منتقل شده به بقیه پیشنهاد دهد. اگر می‌خواهید، جزو کسانی باشید که در موقعیت‌های این‌چنینی حرفی برای گفتن داشته باشید و رستوران پیشنهادی‌تان با اکثریت آراء، پذیرفته شود، یکی از بهترین رستوران‌های سنتی تهران، یعنی رستوران عالی قاپو را به شما پیشنهاد می‌کنم. رستورانی با فضای کاملا ایرانی و سنتی و غذاهایی متنوع و خوشمزه و البته موسیقی زنده.

فضا و محیط رستوران عالی‌ قاپو

شاید بزرگترین ویژگی رستوران عالی‌ قاپو، فضای سنتی دلنشین و جذابی است که توانسته با استفاده از شاخصه‌های فراوانی از سبک و سیاق زندگی ایرانی، روح اصیل و سنتی ایران و تهران قدیم را بر فضای کلی رستوران حاکم کند. این سبک چیدمان از درب ورودی شروع می‌شود و در سرتاسر سالن دو طبقه رستوران جریان می‌یابد.

بنای بیرونی رستوران

اولین نشانه سنتی بودن رستوران، سماور بزرگی است که وقتی از پله‌ها پایین می‌روید با آن روبه‌رو می‌شوید. دور تا دور سالن، روی دیوارها نقاشی‌های بزرگی با طرح‌های ایرانی وجود دارد. معماری سقف به شکل طاق‌های سنتی همراه گچ‌بری‌های زیبا و ظریف و به رنگ آبی فیروزه‌ای «رنگ سنتی ایرانی» است. آبی فیروزه‌ای را علاوه بر سر طاق‌ها در قسمت‌های دیگر رستوران هم می‌توانید ببینید. این تنها ویژگی منحصر‌به‌فرد رستوران عالی‌ قاپو نیست.

اجرای موسیقی زنده و محیط راحت رستوران

به جرأت می‌توان گفت یکی از مهم‌ترین دلایل بیشتر مشتریان پر و پا قرص رستوران عالی قاپو اجرای موسیقی زنده توسط خوانندگان و گروه‌های نوازندگی به شدت حرفه‌ای است که با هنرنمایی خود، شبی خاطره‌انگیز برای مشتریان رقم می‌زنند. گروه موسیقی روی یک سن زیبا و بزرگ که جوی آبی هم در زیر آن در جریان است، برنامه اجرا می‌کنند و البته در طول شب، گروه‌ها عوض می‌شوند و اجراها در سبک‌های مختلف انجام می‌گیرد.

رستوران عالی قاپو

برای نشستن در رستوران عالی قاپو می‌توانید از میز و صندلی‌های چوبی زیبا استفاده کنید یا روی تخت‌های سنتی لم بدهید و در حالی ‌که غذایتان را میل می‌کنید از موسیقی زنده لذت ببرید. برای این که میزتان در زاویه مناسبی نسبت به سن قرار داشته باشد، بهتر است قبلا میز را رزرو کنید. به دلیل شلوغی همیشگی رستوران، ممکن است، بدون رزرو قبلی، حتی میز خالی هم قسمتتان نشود.

اگر مهمان خارجی دارید، برای انتخاب رستوران عالی قاپو شک نکنید. روح سنتی حاکم بر رستوران از معماری و موسیقی و نقاشی‌های ایرانی گرفته تا نحوه پذیرایی، مجموعه‌ای هماهنگ را فراهم کرده‌اند تا بتوانید در طول یک شب به یادماندنی، درک درستی از ایران سنتی و اصیل به مهمانان خارجی خود هدیه دهید.

غذاهای باکیفیت رستوران

منوی رستوران عالی‌ قاپو تهران

تقریبا هر غذای معروف ایرانی را که می‌شناسید، می‌توانید در منوی رستوران عالی قاپو پیدا کنید. انواع کباب‌ها مثل کباب برگ، شیشلیک، بختیاری، فیله کباب، جوجه، ماهیچه، باقالی پلو، شیرین پلو، ته چین مرغ و آبگوشت، همیشه قابل انتخاب هستند. سالاد بار و میز اردور مفصلی هم در وسط سالن قرار دارد که کیفیت و تنوع خوراکی‌هایش چشمگیر است.


روح سنتی حاکم بر رستوران عالی قاپو از معماری و موسیقی و نقاشی‌های ایرانی گرفته تا نحوه پذیرایی، مجموعه‌ای هماهنگ را فراهم کرده‌اند تا بتوانید در طول یک شب به یادماندنی، درک درستی از ایران سنتی و اصیل به مهمانان خارجی خود هدیه دهید.

قبل از غذا و بعد از آن، گارسن‌های رستوران عالی قاپو که بسیار مبادی آداب و حرفه‌ای هستند با چای، شیرینی و میوه از شما پذیرایی می‌کنند. قیمت غذاها نسبت به رستوران‌های دیگر بالاتر است که با توجه به محیط هنری و دلنشین رستوران و همین‌طور موسیقی زنده تا حدی قابل پذیرش است. به طور مثال برای جوجه کباب بدون استخوان، باید مبلغ ۱۷۰ هزار تومان و برای فیله کباب گوسفندی، چیزی حدود ۲۰۰ هزار تومان بپردازید.

قیمت‌هایی که در منو رستوران عالی قاپو هستند، چای قبل غذا، دسر و میز اردور را هم پوشش می‌دهند. از منوی دسرها هم می‌توانید انواع بستنی، میوه‌های فصل، شیرینی‌ها، چای و قهوه را انتخاب کنید.

رستوران عالی قاپو

کارکنان رستوران عالی قاپو با لباس‌های سنتی زیبایشان، بسیار در کار خود ماهر هستند و با حرکات نمایشی حین سرو غذا، سعی می‌کنند، خاطره بهتری برایتان رقم بزنند. وقتی سفارش چای داده‌اید و کارکنان در حال ریختن چای هستند، ممکن است با اجرای نمایشی وانمود کنند که دارند چای را روی شما می‌ریزند ولی نگران نباشید، همه چیز تحت کنترل است.

آدرس و دسترسی به رستوران عالی‌ قاپو تهران

از میدان ونک به سمت خیابان گاندی که بروید، اول خیابان می‌توانید درب زیبای رستوران عالی قاپو را ببینید. رستوران، همه روزه، ظهرها از ساعت 12 تا ۳ و نیم و شب‌ها از ساعت ۸ تا ۱۲ آماده پذیرایی است؛ البته موسیقی زنده فقط شب‌ها برگزار می‌شود. ایستگاه مترو ونک هم نزدیک رستوران است. در مورد جای پارک، بهتر است روی خیابان حساب باز نکنید؛ چون ظهرها تقریبا محال است، بتوانید جای خالی پیدا کنید، اما شب‌ها اوضاع کمی بهتر می‌شود.

کباب های خوشمزه

مدیر رستوران، آقای محمد رشیدی طرقی است و آن‌ گونه که در تاریخچه رستوران نوشته‌اند به دلیل علاقه و عشق فراوانش به گذشته‌های دور ایران و فرهنگ و هنر غنی این مرز و بوم، چیدمان سنتی و اصیل ایرانی را به عنوان روح حاکم بر رستوران عالی‌ قاپو و رستوران دیگر تحت مدیریتش، انتخاب کرده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن